Tiende editie Quick ’20 internationaal Onder-11 toernooi staat voor de deur

Komend weekend is het weer tijd voor het Internationale U11 toernooi van Quick ’20 en wel de 10de en dus jubileum-editie. De organisatie heeft er alles aan gedaan om er weer net zo’n gaaf en spetterend weekend van te maken zoals in de afgelopen 9 edities inclusief weer een fantastisch deelnemersveld. Maar liefst 28 ploegen uit 11 landen inclusief topploegen als Chelsea FC, Schalke ’04, Ajax, Anderlecht, Feyenoord, Honved Boedapest en nog veel meer. Check HIER de presentatievideo met alle 28 ploegen. 

Onderstaand een overzicht van het programma van het gehele weekend op Sportpark Vondersweijde bij Quick ’20.

Vrijdag 2 juni ontvangst teams en finale Fabri League
Op vrijdag 2 juni komt het grootste deel van de teams aan en worden ze bij Quick ’20 opgevangen en ondergebracht bij de weer meer dan 100 gastgezinnen.
’S avonds vinden bij Quick ’20 ook nog de finalewedstrijden van de Fabrileague plaats en komt de jongste jeugd van Quick ’20 in actie op de velden gevolgd door de prijsuitreiking in het clubgebouw..

 

Zaterdag 3 juni opening toernooi, poulewedstrijden en sponsorborrel
Zaterdagmorgen om circa 09:55 uur vindt de opening van het toernooi plaats op het hoofdveld. 28 ploegen zullen daar aan iedereen worden voorgesteld met dit jaar als speciale gast de burgemeester van Oldenzaal Patrick Welman. Vanaf 10:30 vinden dan de poulewedstrijden plaats met de laatste wedstrijd van 16:10 tot 16:30 uur. Gedurende de middag is er vanaf 15:30 uur voor alle sponsoren een gezellige businessborrel maar wat ons betreft is iedereen uiteraard welkom om te komen genieten van een drankje, een hapje en muziek van zangeres Robyn Ankone.

 

Zondag 4 juni kwart- en halve finales, kampioenenparade Quick ’20, de grote finale en de prijsuitreiking.
Vanaf zondagmorgen 09:30 vinden de kwalificatie- en finalewedstrijden plaats met om 10:10 in ieder geval de kwartfinales, om 11:30 de halve finales en om 14:15 de grote finale op het hoofdveld direct gevolgd door de prijsuitreiking en de sluiting van het toernooi.

Van 12:45 tot 13:45 vindt op het hoofdveld ook de traditionele Kampioenenparade van Quick ’20 plaats waar alle kampioenen uit de jeugd van het seizoen 22-23 op het hoofdveld hun ereronde maken.

 

Entreeprijzen en verloting
Uiteraard hebben leden en vrijwilligers van Quick ’20 en het Internationale U11 toernooi evenals gastgezinnen en sponsoren gratis toegang tot dit top toernooi. Aan de kassa’s zijn dagtickets en/of passe-partouts voor beide dagen te koop. En tevens is er weer een verloting met een aantal hele mooi prijzen.
 
Meer info
Presentatievideo: https://youtu.be/GT-s3jHTyFg
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer