Clubkampioenen Tennisvereniging de Acehof bekend

Na een paar jaar afwezigheid door Corona, was het weer zo ver: de clubkampioenschappen enkelspel van Tennisvereniging de Acehof uit Tubbergen. 
Bij de dames waren er door allerlei blessures weinig opgaven. Er werd gespeeld in een poule van 3, en er werden mooie partijen gespeeld. Uiteindelijk bleek Assink de winnares en Evelien Kotte kreeg een verdiende tweede plek.
Voor de mannen waren er 3 poules, waarin onderling werd gestreden om de 1e en 2e plek in de poule. Er waren prachtige partijen, soms opvallende uitslagen, en veel zweetdruppels, mede door het mooie weer.
Op zaterdagochtend waren de kwartfinales, en op zaterdagavond de daarop volgende halve finales. Dat het spannend was, bleek wel uit de standen: allebei 3 setters. Tot op het laatst bleef het spannend.

Op zondagmiddag werd de finale gespeeld tussen Robert Ardesch en Aernout Kamst. Daar waar Aernout de eerste set won, vocht Robert in de tweede set goed terug. De derde set moest de beslissing brengen, en Robert Ardesch mag zich de clubkampioen van 2023 noemen. Degene met de eerste en tweede plek kregen een mooie dinerbon van het Oale Roadhoes aangeboden door de club.
Onder het genot van een hapje en drankje, keek de organisatie met de deelnemers en toeschouwers terug op een geslaagd toernooi.
In oktober staan de clubkampioenschappen dubbel-en mix dubbelspel gepland.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer