GRATIS theatervoorstelling voor leden, ouders, trainers/coaches en bestuur- en commissieleden van sportclubs!

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als ouder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op maandag 9 oktober 2023 in Almelo te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/almelo/

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Over hoe je als ouder of trainer eraan kan bijdragen dat kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is op de sportclub. “Daarom roepen we alle sportclubs in Almelo op om hun leden, ouders, trainers/coaches en bestuur- en commissieleden te informeren over deze theatervoorstelling” vertelt Luc Nijhuis, Buurtsportcoach Beweegaanbod.

Op maandag 9 oktober 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in Almelo te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk of in je relatie!). Op deze avond is de toegang zelfs gratis (normaal €20).

De uitvoering, aangeboden door de gemeente Almelo en Sportbedrijf Almelo, is in Studio 15 aan de kolthofsingel 15 en duurt van 19.30 tot circa 20.45 uur. Wij adviseren om rond 19.00 aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen! Wees er snel bij want vol = vol!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer