MVV’29 organiseert feestdag voor jong en oud uit Dubbeldorp; opbrengst naar verbouwing kleedkamers

Voetbalvereniging MVV’29 uit Harbrinkhoek organiseert op het eigen complex een feestdag voor bewoners van Harbrinkhoek-Mariaparochie en omstreken. De feestdag, die de naam ‘Frielinkpark Festival’ draagt als verwijzing naar de naam van het sportpark, wordt georganiseerd op zondag 10 september. De opbrengst van deze dag, met allerlei activiteiten en festiviteiten voor alle leeftijden, gaat naar de vernieuwbouw van het kleedkamergebouw van de voetbalvereniging.

Bomvol programma De organisatie heeft een bomvol programma opgesteld. Te beginnen met een ware sponsorloop voor de jongste jeugdleden. Vervolgens is er voor alle kinderen van de basisschool St. Alphonsus een uitdagend spelletjescircuit opgebouwd. De oudere jeugdleden, het damesteam, trainingsteam en alle seniorenteams gaan met elkaar de strijd aan tijdens een ludiek spel.

‘Schijt je rijk’ De afgelopen maanden konden geïnteresseerden een vak van het hoofdveld kopen voor €25,- met daarbij kans om uiteindelijk €1.000,- te winnen met het concept ‘Schijt je rijk’. Aan het einde van de middag zal koe ‘Bertha 1929’ het hoofdveld betreden. De eigenaar van het vak waarin de koe ‘schijt’ wordt ‘rijk’ en wint €1.000,-.

Hapje, drankje en gezelligheid Naast de activiteiten zal er de gehele dag ruimte zijn voor een hapje en drankje op het terras en/of in Sportkantine De Voltreffer, de muzikale omlijsting is in handen van een dj en aan het einde van de dag komt er een zanger. Het Frielinkpark Festival start op 10 september vanaf 12.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer