VZ&PC dichtbij stunt na dapper terug knokken

In de bekerontmoeting tegen de sterke eersteklasser BZPC uit Bodegraven was de Vriezenveense ploeg dichtbij een stuntje. Nog in de oude Stamper leek de ploeg in de eerste periode al de hoop te hebben verloren door al op flinke achterstand te staan.
VZ&PC dit seizoen versterkt met de komst van J.W. Slaghuis die bij beschikbaarheid de Vriezenveners komt versterken en met zijn ervaring in de eredivisie en welkome aanvulling kan zijn. Het oud VZ&PC lid speelde in zijn jeugd jaren al voor de Vriezenveense ploeg, en combineert het spelen met het trainerschap van SWOL 1894 uit Zwolle uitkomende in de landelijke eerste klasse.
Na een 2-4 achterstand in de eerste periode vond VZ&PC de aansluiting in de tweede periode en was BZPC op èèn doelpunt genaderd. De ploeg uit Bodegraven profiteerde van kleine foutjes in de VZ&PC defensie maar kon VZ&PC op karakter blijven aanhaken 8-9 na de derde periode.
VZ&PC geloofde in een positieve uitslag en bracht het tot 11-11 halverwege de laatste periode.
Keeper Sanderman stopte een strafworp waaruit VZ&PC de gelijkmaker kon produceren.  Vlak voor het einde verdween een vrijebal buiten 6 meter strak in de kruising en had een laatste aanval geen succes meer voor VZ&PC.
Al met al was het een goede opsteker voor het komende weekend wanneer de eerste competitiewedstrijd zich aandient en wel tegen het Arnhemse E,N.C.
De wedstrijd wordt nog gespeeld in de oude Stamper om 18.30 uur.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer