Domper voor zaalvoetballers Excelsior’31

 

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 gingen afgelopen vrijdagavond in eigen huis onderuit tegen het nog puntloze Morado CF. Na een 2-2 stand bij rust verloor het uiteindelijk met 3-4. Een flinke tegenvaller voor de Rijssenaren, dat in dit soort thuiswedstrijden juist de punten moet pakken.

Excelsior’31 miste om uiteenlopende redenen maar liefst 5(!) vaste spelers. Ondanks de noodgedwongen gewijzigde samenstelling had de ploeg voldoende mogelijkheden om de avond met een goed resultaat af te sluiten. Aan good old Jan Borghuis, deze wedstrijd van stal gehaald, lag het deze avond niet. Hij was verantwoordelijk voor alle drie de Rijssense treffers.

Bij Excelsior’31 ging het faliekant mis bij de standaardsituaties tegen. De bezoekers scoorden hieruit maar liefst drie keer. De vierde tegentreffer was door knullig balverlies, op dit niveau keihard afgestraft. In de afronding liep het bij Excelsior’31 ook niet. Het raakt deze avond maar liefst vijfmaal het alluvium. Een avond om snel te vergeten.

Aankomende vrijdag wacht voor Excelsior’31 een verre uitwedstrijd naar Roermond. Het speelt dan om 21.30 uur tegen koploper TZR Fermonia Boys. Samen met Sportclub Olympic de gedoodverfde titelkandidaat. Excelsior’31 is door het verlies afgezakt naar plaats vijf.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer