Vasse laat zeker lijkende 3 punter door de vingers glippen

Vasse heeft geen 3 punten overgehouden aan het treffen met Saasveldia. Diep in blessuretijd wist Saasveld toch de gelijkmaker binnen te koppen. Voor Vasse scoorde Stefan Weersink, dit was tevens zijn 100e treffer in competitieverband voor de SV. Eindstand 1-1.
Het begin was voor Saasveld, en Vasse mocht na een kwartier spelen van geluk spreken dat het niet op achterstand stond. Na deze mindere openingsfase liet Vasse wel degelijk zien te kunnen voetballen. En uiteindelijk werd dit beloond. Een voorzet kwam terecht bij Stefan Weersink en hij kopte zijn 100e competitietreffer tegen de touwen.
Vasse was hierna de betere ploeg maar wist de voorsprong niet uit te breiden.
De tweede helft was van een minder niveau dan de en Saasveld probeerde opportunistisch de gelijkmaker te bewerkstelligen. Dit leek na 70 minuten ook te lukken, al stond de aanvaller buitenspel. Vasse was gewaarschuwd. De blauwwitten gingen weer naar voren en hadden de 2-0 op de schoen. Daan Haarhuis had de grootste kans van de middag maar hij vond helaas de keeper op zijn weg. In de “dying seconds” kreeg Vasse dan toch de spreekwoordelijke deksel op de neus. De bal kwam voor vanaf de zijkant en Sjors Kenkhuis knikte de bal vanaf 16 meter knap in de hoek. 1-1 en de scheidsrechter besloot ook direct af te fluiten. Vasse laat hiermee 2 punten liggen.
Volgende week staat er een uitwedstrijd in Nieuw-Heeten op het programma.
Overig programma
Mvv 4 – Vasse 2 10:45 uur
Mvv 10 – Vasse 3 09:00 uur
Kosc 6 – Vasse 4 10:00 uur
Vasse VR – TVC VR 2 11:30 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer