Derby tussen Vasse en Fleringen blijft onbeslist

De derby tussen Vasse en Fleringen is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Voor Vasse scoorde Kris Dijkhuis zijn eerste competitietreffer.
De eerste helft was voor Vasse. De blauwwitten hadden licht de overhand en creëerden ook de beste kansen. De beste kans was voor Douwe Naber maar hij schoot oog in oog met de doelman naast. Ook Tim Dierink schoot voorlangs nadat de spits werd weggestuurd door Daan Haarhuis.
De tweede helft was het Fleringen dat de beste kansen kon noteren. Toch was het Vasse dat 20 minuten voor de tijd de score opende. Invaller Kris Dijkhuis speelde zichzelf goed vrij en schoot de bal onberispelijk en onhoudbaar van 25 meter in het doel. Dit was tevens zijn eerste competitietreffer in het eerste van Vasse. De blauwwitten gingen hierna te ver naar achteren en kregen 5 minuten voor tijd alsnog de gelijkmaker te verwerken. Met nog een paar minuten op de klok bleef Fleringen aandringen en was de thuisploeg het meest blij met het eindsignaal. Uiteindelijk een terecht gelijkspel in een voor de toeschouwer aantrekkelijk duel. Aankomende zondag staat er een uitwedstrijd tegen Holten op het programma.
Overig programma 3 december:
Tvc 6 – Vasse 2 09:00 uur
Luctor 5 – Vasse 3 10:45 uur
Vasse 4 – SDC 8 09:30 uur
Tukkers 45+ – Vasse 45+ 10:00 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer