Hulzense Boys – DOS’37 gestaakt na zware blessure

Hulsen – Het zou een mooie streekderby moeten worden, maar Hulzense Boys – DOS’37 werd in de 24e minuut pijnlijk onderbroken, na een zware knieblessure voor DOS-speler Senna Niezink. Het duurde iets meer dan 40 minuten voordat de ambulance arriveerde. Hierdoor werd de wedstrijd gestaakt met een 0-0 tussenstand op het scorebord. Uiteindelijk na een bezoek in het ziekenhuis bleek dat de 18-jarige Senna Niezink gelukkig geen breuken had opgelopen aan zijn knie. DOS’37 wenst Senna uiteraard veel sterkte en een voorspoedige herstelperiode.

Opnieuw dus een fikse tegenvaller voor de formatie van Jeroen Niks en Geerten Brinkman. DOS’37 speelde wederom niet in de vaste formatie, wegens verschillende blessures en er werd een plekje ingeruimd op het middenveld, voor de 17-jarige jeugdspeler Taiwo Francismouth. DOS’37 begon nog wel sterk aan de wedstrijd tegen Hulzense Boys, maar de eerste grote kans kwam op naam van Hulzense Boys-speler Jordy Wolfkamp. Zijn kopbal ging net voor het doel langs van Patrick Nitert. Vervolgens in minuut 20 nog een goede mogelijkheid voor de gastheren, maar die inzet ging eveneens naast het doel. Uiteindelijk kon er niet meer verder gespeeld worden in minuut 23. Senna Niezink raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en hierdoor werd uiteindelijk de wedstrijd gestaakt met een 0-0 stand op Smidserve. De eerste schrik is gelukkig voorbij en DOS’37 wenst haar speler Senna een voorspoedig herstel. Deze wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk op zaterdag 16 december a.s. weer op de agenda staan en anders na de jaarwisseling. Volgende week zaterdag speelt DOS’37 thuis tegen Achilles’12 om 14:30 uur.

Wedstrijdstatistieken

Wedstrijd: Hulzense Boys – DOS’37 gestaakt in de 24e minuut bij een 0-0 stand

Doelpunten: geen

Scheidsrechter: Paul van Koolwijk uit Angeren

Gele kaarten: geen

Rode kaarten: geen

Aantal toeschouwers: 250

Opstelling DOS’37: Patrick Nitert (k), Job Derksen ©, Glenn Jansen, Shakki Mohamed, Taiwo Francismouth, Senna Niezink, Wout Kikkert, Sander Thomas, Senna Silva van der Veen, Mark van Pijkeren, Jordi Brinkman

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer