Judo Almelo organiseert clinic voor ouderen om letsel te voorkomen

We leven in een maatschappij waarin we langer zelfstandig blijven wonen en leven. Maar ouder worden gaat nog steeds niet zonder problemen of beperkingen, zowel geestelijk als lichamelijk. Ouderen krijgen dan ook vaker te maken met letsel nadat ze zijn gevallen.

Er zijn in de gemeente Almelo verschillende projecten die je preventief kunnen helpen; de valpreventie. Maar dit project is bedacht om je te kunnen als je toch valt, want soms is dat niet te voorkomen.

Op vrijdag 24 november 2023 organiseert Judo Almelo een clinic waarin ouderen kunnen kennismaken met deze situaties. Kortom, hoe kan je ervoor zorgen dat je geen letsel oploopt wanneer je toch valt. In de clinic leer je onder andere verschillende valtechnieken. Na de clinic is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van koffie of thee en wat lekkers. Deelnemers adviseren we om gemakkelijke kleding te dragen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Opgeven kan bij Loes Ritzen van Judo Almelo via onderstaande gegevens.

Datum: Vrijdag 24 november
Waar: IISPA: Stadionlaan 60 te Almelo
Tijd: 14.30 – 15:30 uur

Meer informatie: www.judoalmelo.nl Tel.nr. 06 – 33 72 18 96 E-mail: info@judoalmelo.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer