TVC ‘28 verliest ongelukkig van MASV

Zondagmiddag reisde TVC ‘28 naar Arnhem voor de wedstrijd tegen MASV. Gezien de resultaten van de laatste weken is een resultaat zeer wenselijk voor de ploeg van Berthil ter Avest. Met MASV kent TVC ‘28 een lastige tegenstander, daar waar MASV voorgaande speelronde nog hoogvlieger VVOG wist te verslaan.
De eerste helft kwam TVC ‘28 niet in haar eigen spel. MASV zakte veel in en maakte vervolgens gebruik van de ruimte achter de verdediging met hun snelle aanvallers. Dit leverde enkele kansen op voor de Arnhemmers. Wouter Goos stond zijn mannetje goed en mocht later ook Koen Leemhuis bedanken, die een bal van de lijn hield. Kort voor rust liet TVC ‘28 voor het eerst echt van zich horen met een schot van Okke Schepers die werd gepareerd door de keeper.
Na rust zette TVC ‘28 het een en ander wat anders neer en dat bleek te helpen, aangezien de ploeg veel meer aan het voetballen kwam. MASV bleef echter wel gevaarlijk, met name in de omschakeling. Heel ongelukkig was het dan ook dat MASV voor de 1-0 mocht tekenen door een schot dat van richting werd veranderd. Een tegenvaller. TVC ‘28 liet zich niet uit het veld slaan en begon meer druk te geven op het doel van de tegenstander. Doelpogingen voor Okke Schepers en Sam Holsink werden gesmoord of gepareerd door de keeper. Even later raakte Mart Groothuis na een goede aanval over links de lat en werd een goed ingeschoten volley van Sam Holsink net voor het doel geblokt. Het bleek helaas niet voldoende voor een ommekeer, waardoor TVC ‘28 puntloos in de bus terug naar Tubbergen moest.
De puntendroogte houdt dus aan. Komende zaterdag tegen Pelikaan zal TVC ‘28 het opnieuw moeten proberen. Er wordt om 18:00 afgetrapt op de Grote Moat!