Voorbeschouwing: SVVN krijgt Blauw Wit ’66 op bezoek

We gaan eerst even terug naar afgelopen zaterdag. Toen ging SVVN in Deventer op bezoek bij koploper Helios. De eerste helft liet SVVN prima voetbal zien en dan is het jammer dat door een onoplettendheid bij een dode spelsituatie de groen-witte formatie met een achterstand ging rustten. Vlak na rust moest SVVN nog twee treffers incasseren. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 5-2 verloren en houdt SVVN een wrange smaak over aan de wedstrijd omdat er zeker op basis van de eerste helft er meer ingezeten had. Maar dat is ook wel een beetje het verhaal van dit nog prille seizoen. SVVN heeft zes punten behaald uit vijf wedstrijden en had vooraf gehoopt dat er wat meer zouden zijn.

 

Zoals de tien punten die onze tegenstander van a.s. zaterdag uit de vijf wedstrijden heeft verzameld. En die tegenstander is een oude bekende van SVVN. Iets meer dan vier jaar geleden moest Blauw Wit’66 afdalen naar de kelder van het amateurvoetbal. Na vier seizoenen dwong de sympathieke Holtense formatie promotie af naar de 3de Klasse via de nacompetitie. En daar startte Blauw Wit dit seizoen uitstekend. De eerste wedstrijd tegen titelfavoriet Enter Vooruit ging weliswaar verloren, maar daarna volgden overwinningen op Wilhelminaschool, VV Hellendoorn en SDC’12. Afgelopen zaterdag deelde het op eigen grond de punten met VV Daarlerveen.

 

Iets minder dan vijf jaar geleden werd dit affiche voor het laatst gespeeld. In een teleurstellende wedstrijd vonden beide ploegen eenmaal het doel en eindigde de wedstrijd dus in een gelijkspel. Melvin Morsink was de doelpuntenmaker aan de zijde van SVVN. De leiding over de wedstrijd op deze middag ligt in handen van de heer Erik Geubels uit Zwolle. Sinds begin dit seizoen worden wedstrijden van SVVN weer verrijkt met een Pupil van de Week. Bij deze wedstrijd is dat Jim van Laar. Jim is acht jaar oud en speelt in SVVN JO9-1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer