Assistent-trainer Erwin van Oosten vertrekt na vijf jaar bij HHC Hardenberg

Erwin van Oosten stopt als assistent-trainer van HHC Hardenberg. Na vijf jaar in verschillende functies voor de vereniging te hebben gewerkt, is de 35-jarige oefenmeester toe aan een nieuwe uitdaging.

De trainer werkte in de eerste drie jaar voor de jeugdopleiding van HHC Hardenberg. Zo vervulde hij een rol bij de opstart van het Onder 23-elftal, nu bekend als Onder 21. Ook haalde hij zijn UEFA-A diploma bij de club. Uiteindelijk ging Van Oosten aan de slag als assistent-trainer bij het eerste elftal.

“Al met al kan ik straks, aan het einde van het seizoen, terugkijken op vijf fantastische jaren bij deze warme familieclub. Het is natuurlijk bijzonder om na een periode van vijf jaar voor een nieuwe stap te gaan buiten deze fantastische en vertrouwelijke omgeving”, zo reageert Van Oosten. “Ik kijk met veel enthousiasme naar de toekomst. Graag wil ik de dingen die ik de afgelopen jaren heb geleerd gebruiken om ergens aan de slag te gaan als hoofdtrainer bij een mooie club.”

 

Technisch manager Gert Heerkes: “We hebben als club alle begrip dat Erwin na 5 seizoenen kiest voor een vervolgstap in zijn loopbaan. Hij heeft in deze jaren een grote bijdrage geleverd in de brug tussen eerste elftal en talentvolle jeugd en is daarnaast een grote verbinder geweest tussen alle opleidingstrainers. Met zijn drive en enthousiasme is hij een groot voorbeeld voor spelers en trainers en een aanwinst voor veel clubs die een ambitieuze hoofdtrainer zoeken en we wensen Erwin veel succes in het vervolg van de trainersloopbaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer