Vasse verliest in Holten

Vasse heeft op bezoek bij Holten met 2 -1 verloren. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Aan vasserzijde scoorde Rik Wiefferink uit een penalty.
De eerste helft ging gelijk op en uiteindelijk stond er na 45 minuten een 2-1 tussenstand op het scorebord. Holten bleek de gehele wedstrijd dodelijk effectief en kwam na ongeveer 15 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Een schot van de buitenspeler kreeg een stuit door een polletje en was uiteindelijk te machtig voor doelman Hannink. Vasse kwam na 30 minuten spelen op gelijke hoogte en werd hierbij geholpen door de verdediging van Holten. Een te korte terugspeelbal kon door Daan Haarhuis worden onderschept, de keeper was te laat en werkte de aanvaller in het strafschopgebied naar de grond en de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Rik Wiefferink bleef koel en schoot de penalty binnen. Daan Haarhuis leek Vasse vlak daarna op een voorsprong te zetten maar zijn inzet belandde onfortuinlijk op de paal. Beide teams leken met een gelijkspel te gaan rusten maar vlak voor het rustsignaal scoorde Holten opnieuw. En zo gingen de blauwwitten met een 2-1 achterstand de rust in.
De tweede helft een beter spelend Vasse. De ploeg van trainer Giethoorn wist met prima veldspel ook voldoende kansen te creëren maar telkens was daar de keeper met een redding. Ook Len Veelers was 2 keer dichtbij de gelijkmaker maar zijn kopballen belandden in het zijnet of op de lat. Vasse verliest uiteindelijk van een effectief Holten en loopt tegen haar tweede nederlaag van het seizoen aan. Volgende week zondag staat de laatste wedstrijd van het jaar op het programma als Borne op bezoek komt in Vasse.
Overig programma zondag 10 december:
SV Vasse 2 – UD 3 10:00 uur
SV Vasse 3 – SV DRC 3 09:30 uur
TVC 9 – SV Vasse 4 10:45 uur
UD VR1 – SV Vasse VR1 11:00 uur
SV Vasse 45+ – Almelo 45+ 10:00 uur
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer