Sideways BMX Racing Team klaar voor nieuwe BMX seizoen

Volgende week start het nieuwe BMX seizoen en de rijders van Sideways BMX Racing team zijn er helemaal klaar voor. Na een aantal maanden intensieve voorbereidingen en indrukwekkende trainingen, kijken wij vol spanning uit naar wat komen gaat. Het afgelopen jaar heeft het team schitterende prestaties neergezet, zowel nationaal als in Europese rondes.
Alle rijders hebben deelgenomen aan het prestigieuze NK BMX in Venlo, waar alleen de top 30 van Nederland in hun leeftijdscategorie strijden. Een ware uitdaging die onze rijders met glans hebben doorstaan. Jord behaalde hier de 2e plaats, een prestatie van formaat die hem een welverdiende titel opleverde als vice-kampioen van Nederland. Lyam veroverde de titel van BMX-kampioen Noord-Oost Nederland en nam deel aan het WK BMX in Glasgow.De anders rijders waren ook steeds van voren te zien en reden ook diverse finale rondes in de TC wedstrijden.
Internationale ambities
Dit seizoen staat het team voor nieuwe uitdagingen met deelname aan landelijke topcompetitiewedstrijden, Europese UEC-rondes en drie internationale wedstrijden.
Dit weekend staat er nog een trainingsweekend op de planning en dan staat het Sideways BMX Racing Team klaar om op 17 maart in Barendrecht van start te gaan!

Rijders van links naar rechts: Noud Falkmann Hengelo
Lyam Maathuis Hengelo/Deurningen Tristan Altena Delden Tygo Hutten Dedemsvaart Lenn Hutten Dedemsvaart Loek Timmermans Oldenzaal Seb Luttikhuis Hengelo/ Deurningen Jord Grobben Hengelo
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer