Blauw Zwart verliest van Zwart Wit na intense wedstrijd

In een spannende korfbalontmoeting tussen Blauw Zwart en Zwart Wit uit Delden, stonden beide teams vastberaden op het veld. Ondanks eerdere ontmoetingen waarin Blauw Zwart de overwinning ontglipte, waren de spelers vastbesloten om ditmaal ”punten te sprokkelen”, zoals vooraf als doel gesteld door coach Edgar Korf.
Zwart Wit begon sterk en nam direct de leiding met een 0-2 voorsprong, maar Blauw Zwart liet zich niet kennen en trok de stand gelijk naar 2-2.
Het spel bleef intens en de teams waren aan elkaar gewaagd, waardoor het minimale verschil behouden bleef tot aan de rust. Met een stand van 6-9 in het voordeel van Zwart Wit gingen beide teams de rust in. Na de pauze bleef Blauw Zwart vechten en slaagde erin het gat te verkleinen tot slechts één doelpunt verschil. Helaas wist Blauw Zwart de kans op de gelijkmaker niet te benutten door een belangrijke gemiste strafworp, waardoor Zwart Wit het gat kon vergroten.
Een periode van 15 minuten zonder doelpunten van beide zijden zorgde voor een spannende sfeer, elk doelpunt werd hierdoor vol enthousiasme gevierd aan beide kanten. Uiteindelijk was het Zwart Wit dat het momentum greep en een voorsprong wist op te bouwen die ze tot het einde van de wedstrijd behielden. Met een eindstand van 11-15 behaalde Zwart Wit de overwinning, maar Blauw Zwart kon met opgeheven hoofd het veld verlaten na een intense strijd.