Druk bezet schoolkorfbaltoernooi bij NKC ‘51

Op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 mei organiseert NKC ‘51 het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van de gemeente Hellendoorn. Maar liefst 87 teams met basisschoolleerlingen gaan met elkaar de strijd aan om het schoolkorfbalkampioenschap van 2024.

Op woensdag komen de groepen 3 en 4 in actie, en op donderdag en vrijdag de groepen 5 t/m 8. Vorig jaar deden voor het eerst ook de groepen 3 en 4 mee met dit toernooi. Na de succesvolle start daarmee vorig jaar, is het aantal teams bij de groepen 3 en 4 dit jaar flink toegenomen.

Naast prestaties gaat het bij het schoolkorfbaltoernooi ook om sportiviteit en respect en daarom zal ook dit jaar weer de Fair Play-award worden uitgereikt aan het team wat zich het meest sportief gedraagt tegenover tegenstanders, scheidsrechters en anderen.

De eerste wedstrijden beginnen op alle dagen steeds om 17.00 uur en het complete programma is te vinden op https://www.tournify.nl/live/nkc2024. Hier worden tijdens het toernooi ook de actuele standen bijgehouden. De kantine van NKC ’51 is tijdens het gehele toernooi open voor drankjes en snacks.

Ouders, klasgenootjes en andere supporters zijn natuurlijk van harte welkom om hun favoriete team te komen aanmoedigen op het NKC-terrein aan de Sportlaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer