Reutum – STEVO 2-3, zoals een derby moet zijn!

Reutum heeft vanmiddag op de Kottenbrei tegen STEVO in een sportieve derby voor veel publiek, haar eerste nederlaag van het seizoen geleden. In de eerste helft die gelijk op ging,  kwam Reutum op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Mark Morskiefst. Op slag voor rust maakt Thijs Beernink de gelijkmaker. Na de thee was STEVO vooral fysiek de betere ploeg en kwam via doelpunten van Thijs Beernink en Bram Tibbe op 1-3. Wout Mensink maakt nog de aansluittreffer, maar helaas voor Reutum werd er hierna niet meer gescoord. Nadat het laatste fluitsignaal werd gegeven waren de druiven zuur voor Reutum van trainer Peter Bokma. Bloed, zweet en tranen waren niet voldoende om STEVO te verslaan. De eindstand van 2-3 gaf een zucht van verlichting aan STEVO zijde terwijl Reutum zo graag die 3-3 op het scorebord zou willen toveren. Bloed, Zweet en Tranen werd die middag nogmaals ingezet maar dan in de kantine door een lokale zanger. De derby die 40 jaar niet was gespeeld bracht veel toeschouwers en een volle kantine met supporters tezamen op de Kottenbrei. Een voetbalfeest zoals het hoort.