MembersClub viert haar tweede lustrum

BOEKELO – De MembersClub viert dit jaar haar tweede lustrum tijdens de Military Boekelo-Enschede, die plaatsvindt van 10 tot en met 13 oktober. Al een decennium lang biedt de MembersClub een plek vol gezelligheid en verbondenheid voor liefhebbers van de paardensport. Sinds de oprichting is de club een vaste waarde geworden tijdens het internationale evenement en draagt ze bij aan de verdere ontwikkeling van de Military.

De Military MembersClub werd in 2014 opgericht om een sfeervolle plek te creëren voor particulieren en gezinnen, naast de al bestaande FoundersClub, die een zakelijk netwerkkarakter heeft. Met de spreuk ‘Ie heurt d’r bie’, biedt de MembersClub al tien jaar het gevoel van saamhorigheid en deelname. In hun eigen hospitality-paviljoen kunnen de leden de hele week genieten van het evenement. De club heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een centraal ontmoetingspunt waar liefhebbers van de hippische sport zich thuis voelen.

Foto 2 Groep vrijwilligers van de Military MembersClub in hun eigen onderkomen.
© Military MembersClub

Groeiende populariteit en aantrekkingskracht

Waar de club ooit klein begon in een gedeelde tent op het voormalige militaryterrein, heeft ze nu een eigen stijlvol hospitality-onderkomen met een terras, een bar, statafels en sinds enkele jaren zelfs semi-akoestische live muziek. De club biedt haar leden tal van voordelen, waaronder een passe-partout voor vier dagen topsport, een toplocatie aan de ring met uitzicht op de wedstrijden en een fantastische ambiance. De MembersClub is uitgegroeid tot een vaste waarde met een steeds groeiend aantal leden, die elk jaar opnieuw genieten van het eerste bokbier, een goed glas wijn en een thuisbasis op het evenement.

Vier mee en word lid
Leden van de MembersClub ontvangen een passe-partout waarmee ze toegang krijgen tot het terrein en een eigen hospitality-tent aan de piste. Voor de members is dit, op zaterdag tijdens de beroemde crosscountry, tevens het vertrekpunt voor wat vaak de mooiste herfstwandeling van Twente wordt genoemd, over de prachtige akkers, weilanden en natuur rondom Boekelo. 

Behalve de sport biedt de MembersClub verschillende activiteiten om het jubileum te vieren, zoals de openingswandeling op de zondag voorafgaand aan de Week van de Military, een barbecue met livemuziek en een stevige kom soep. Deze tradities zorgen voor een warme, informele sfeer waarin leden zich thuis voelen en actief bijdragen aan het succes van de Military Boekelo-Enschede.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij de MembersClub te horen en deel uit te maken van deze unieke ervaring? Aanmelden kan eenvoudig via members@military-boekelo.nl
Voor meer informatie, bezoek www.military-boekelo.nl/FoundersMembers/Membersclub

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen