NKC ’51 organiseert 50e editie zaaltoernooi

Op zaterdag 26 oktober 2024 organiseert korfbalvereniging NKC ’51 uit Nijverdal haar jaarlijkse zaaltoernooi. Dit jaar is dat de 50e editie. Om het zaalseizoen af te trappen vindt ook dit jaar weer het Younited® zaaltoernooi plaats in sporthal Het Ravijn. Een bijzondere editie, want dit jaar is het namelijk de 50e keer(!) dat het toernooi gehouden wordt. Een dag vol gezelligheid en mooie korfbalwedstrijden.

Voorafgaand aan het toernooi worden oefenwedstrijden gespeeld door verschillende jeugdteams. Vervolgens zal het toernooi voor de senioren om 15:00u afgetrapt worden, waarin de selectie van NKC ’51 het op gaat nemen tegen de selecties van Wit-Blauw uit Kampen en Velocitas uit Leiderdorp.

Na afloop van het toernooi gaat de gezelligheid natuurlijk gewoon verder in het sportcafé, met niemand minder dan zanger Tinus!

Frisbee competitie
Om te vieren dat het de 50e keer is dat het zaaltoernooi gehouden wordt, heeft de Toernooicommissie een speciaal evenement in het leven geroepen: De ‘Frisbee competitie’. Hierin worden de toeschouwers uitgedaagd om een frisbee zo dicht mogelijk bij de middenstip te werpen voor een prijs van €50,-. Kosten voor één frisbee zijn €2,-, maar meer stuks aanschaffen mag natuurlijk ook.

NKC ’51 hoopt op een succesvol en sportief toernooi en de organisatie nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag 26 oktober een kijkje te komen nemen bij Sporthal Het Ravijn in Nijverdal. Kijk voor het volledige programma op de flyer of op www.nkc51.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen