Jolly Jumpers verliest thuis van Triple Threat

Afgelopen zaterdag speelden de dames uit Tubbergen weer een spannende thuis wedstrijd, deze keer kwam Triple Threat op bezoek. Het eerste kwart ging gelijk op en speelden de Tubbergse formatie nog niet hun beste spel. Wel konden de Jumpers bij blijven en werd het kwart geëindigd met een 21-25 achterstand.
De achterstand was niet groot, maar dat het een lastige avond ging worden hadden de speelsters al wel in de gaten. Het team uit Haarlem kon makkelijk door de Tubbergse verdediging heen en schoten van afstand tegen een goed percentage raak. De kleedkamers werden opgezocht met een 32-45 achterstand.
Nieuwe energie
In de rust kwamen alle koppen weer bij elkaar, en hadden de dames uit Tubbergen er nog steeds alle vertrouwen in dat een 13 punten achterstand nog niet verloren was. Er was wel meer energie nodig en de roodhemden zouden de verdediging strakker moeten neerzetten.
En dat gebeurde, de dames kwamen met veel energie uit de kleedkamer en lieten op het veld zien dat er nog niks aan de hand was. Er werd goed samen gespeeld en de verdediging stond goed. Dit resulteerde in een voorsprong van 66-59 waarmee de laatste 10 minuten van start gingen.
De spanning was weer helemaal terug en ook het 4e kwart begonnen de dames uit Tubbergen goed. Triple Threat had er ook nog geloof in en bleven terug vechten. Uiteindelijk pakten zij de voorsprong terug en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 75-78.
Volgende match
De volgende wedstrijd is woensdag 23 oktober om 20.30 uur thuis tegen BAL uit Weert.