Verlies heren en dames Het Ravijn

Voor zowel de heren als de dames van Het Ravijn uit Nijverdal was het afgelopen zaterdagavond geen goede avond. Beide teams verloren hun wedstrijden tegen respectievelijk AZC in Alphen en Polar Bears.

De heren hadden de nederlaag vooral te wijten aan een slechte eerste helft. Na twee periodes keek het al tegen een bijna onoverbrugbare 7-1 achterstand aan. Ze probeerden in de derde en vierde periode nog wel iets terug te doen maar kwamen niet verder dan 11-8.

De dames leden een zure nederlaag. In de derde periode wisten de dames een achterstand van 4-7 geheel teniet te doen en een minuut voor tijd stond het in Nijverdal zelfs nog gelijk, 8-8, maar ongelukkig balverlies van Lieke Klaassen (foto) bezorgde de Nijverdalse dames alsnog een kater, na de plaatsing afgelopen vrijdag voor de halve finale van de beker.

Foto archief: sportfoto-oost