40ste Stratenvolleybaltoernooi Time Out ’75 zeer succesvol verlopen

Afgelopen week heeft in sportzaal Stedeke het 40ste Stratentoernooi plaats gevonden. Er streden 52 senioren– en 13 jeugdteams om de Frits Krebbers beker. De jeugdwedstrijden werden ’s avonds tussen zes en half acht gespeeld. De senioren speelden elke avond tot half elf. Nadat de seniorenteams in de loop van de week de A,B of C- klasse hadden bereikt, werden zaterdag de finales gespeeld.

De winnaar van de C-finale werd Ruimersdijk 1, van de B-finale was dat Akkers/Borculoseweg 2. Bij de Jeugd gr. 6 t/m 8 werd Elferink/Peckedammerweg kampioen. Bij de Jeugd 12 t/m 15 jaar ging het team Wilwat/Provisoriestr/Grotestr. met de hoogste eer strijken.

De hoofdfinale, die in de A klasse, werd gewonnen door Elferink 2. Het was wederom een mooi toernooi, grote deelname, veel supporters op de tribune, nauwelijks blessures en erg gezellig, zowel in de zaal als in de kantine.

 

In het kader van de 40ste  editie van het Stratentoernooi werd, aansluitend aan de A-finale,  de wedstrijd Oud Heren 1 (foto) – Huidig heren 1 gespeeld. In de voorbereiding naar deze wedstrijd werd echter bekend dat één van de Oud heren 1 spelers moest afhaken, bij hem was kanker geconstateerd. De groep was verbijsterd en wist in eerste instantie niet goed hoe verder te gaan. In onderling overleg  ontstond het idee om een sponsoractie op te starten voor het KWF.

De actie ‘Time Out tegen kanker’ is , door de grote inzet van de Oud H1- teamleden, een groot succes geworden. Zaterdagavond kon meegedeeld worden dat er € 10.000,- was gedoneerd, een geweldig resultaat. De wedstrijd werd door Oud heren 1 gewonnen.

Time Out ’75 kan terugkijken op een geweldige week volleybal en bedankt een ieder die heeft bijgedragen aan het slagen van het Stratentoernooi en de actie Time Out tegen kanker.

Actiefoto archief.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer