Bart Benneker nieuwe hoofdtrainer v.v. Hellendoorn

De technische commissie van v.v. Hellendoorn en het bestuur hebben Bart Benneker met ingang van het seizoen 2018-2019 benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van v.v. Hellendoorn. Bart Benneker zit al enige jaren in het trainersvak. Hij heeft al op zeer jonge leeftijd een bewuste keuze gemaakt om trainer te worden. Benneker is 26 jaar, woonachtig in Nijverdal en is in het bezit van de diploma’s TC3 en TC2. Hij is jarenlang jeugdtrainer geweest, eerst bij De Zweef en laatste twee seizoenen bij v.v. Hellendoorn. Komende zomer maakt Benneker de overstap naar de senioren.

Met de aanstelling van Bart Benneker kiest v.v. Hellendoorn voor een langdurig en intensief samenwerkingsverband voor de langere termijn. De komende jaren zullen voor een groot deel in het teken staan van het opleiden en verbeteren van onze jonge eerste selectie. “In onze jeugdopleiding hopen we de komende jaren de benodigde verdere stappen te maken in het opleiden van onze jeugd. De komende periode gaat de Technische Commissie intensief verder met de invulling van het technische beleid en daarin zal ook Bart naast de jeugdselectietrainers en TC een belangrijk aandeel hebben”.

Hugo Kok wordt met ingang van het volgend seizoen assistent trainer van het eerste elftal. Al eerder werd bekend dat Erwin Looms volgend seizoen coördinator van heren 1,2 en 3 en JO19-1 en JO19-2 wordt. Daardoor was vv Hellendoorn ook op zoek naar een nieuwe assistent trainer voor onze eerste selectie. Bart Benneker en Hugo Kok werken al vele jaren samen en vullen elkaar goed aan. De verdere staf van heren 1 blijft ongewijzigd. Bertus Weijemars, Gerrit Meijer en Sander Nekkers zijn ook het volgend jaar verbonden bij de hoofdmacht.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer