Borhave verliest thuis van Quintus

De dames van Borhave hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen het sterke Quintus met 28-39 verloren. Tot 8-8 ging de wedstrijd redelijk gelijk op maar toen de ploeg uit Kwintsheul een gaatje sloeg naar 8-11 was de weerstand aan Bornse kant gebroken.

De dames gingen rusten bij de stand 12-19 en na een kwartier spelen in de tweede helft was de achterstand voor Borhave al opgelopen naar 21-30. Uiteindelijk werd het verschil elf doelpunten in het nadeel van Borhave.

Borhave blijft door deze nederlaag op negen punten steken en bezet nu de zesde plaats op de ranglijst. Quintus daarentegen staat nu op gelijke hoogte met Dalfsen dat vrij eenvoudig van Foreholte had gewonnen. Beide ploegen hebben negentien punten, drie punten minder dan koploper VOC.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer