Bousema/Lochem ontvangt hekkensluiter MCR

De driebandenspelers van het Lochemse Bousema/Lochem openen komende zondag het tweede deel van de Buffalo League met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter MCR uit Oosterhout.

De eerste wedstrijd in Oosterhout werd door de ploeg van Ronny Hazewinkel met 0-8 gewonnen, maar of dat dit keer net zo gemakkelijk gaat is maar de vraag. “Het is ontzettend jammer dat ik juist in een wedstrijd waar we de punten moeten pakken niet over mijn Duitse en Turkse spelers kan beschikken. Tel daar bij op dat John Schollink weer terug gegaan is naar Daarlerveen, kwam ik door deze omstandigheden aardig in personele problemen. Door het aantrekken van Sander Jonen als invaller voor de tweede helft van de competitie hoop ik dit te hebben opgelost”, aldus de captain (foto).

Hij speelt komende zondag dan ook met Wesley de Jaeger op één, Frans van Schaik op twee, Sander Jonen op drie en Stefan Spilleman op vier. Ook zijn collega Nick Loenen moest schuiven met zijn opstelling. Emilio Sciacca zal deze zondag als kopman fungeren, Bert Hoefnagels is de tweede man, zelf neemt hij plek drie voor zijn rekening en op vier speelt Randy Loenen.

De eerste twee partijen in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer