Castro nieuwe aanvoerder Heracles Almelo

Bram Castro is door coach John Stegeman aangewezen als de nieuwe aanvoerder bij Heracles Almelo. Castro, die nog nooit eerder aanvoerder is geweest, volgt daarmee Joey Pelupessy op die naar Sheffiedl Wednesday is vertrokken.

Naast deze speler moet Stegeman het zondag tegen PSV ook stellen zonder Brandley Kuwas, die door zijn vaderschap te weinig heeft getraind en daarnaast ook problemen met zijn knie heeft. Zaterdag wordt nog wel bekeken of hij op de bank als wisselspeler kan plaats nemen.

Wout Droste, die een hamstringblessure tijdens het trainingskam heeft opgelopen, is zeker niet inzetbaar. Twijfelachtig is verder ook Bart van Hintum die een paar tenen, eveneens op trainingskamp, heeft gekneusd,

De wedstrijd in Het Polmanstadion begint zondag om 16:45 uur en Ed Janssen moet proberen alles in goede banen te leiden.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer