Dames DSVD 1 bekeren verder ten koste van DSVD 2

Dinsdagavond was er in Deurningen sprake van een plaatselijke derby in plaats van een competitiewedstrijd. Dames 1 mocht in de bekercompetitie aantreden tegen dames 2. Na een bittere pil van zaterdag was het tijd om vertrouwen te kweken. En dat heeft dames 1 gedaan. Een lekkere pot handbal gespeeld waarin mooie aanvallende acties en goede samenwerking in de dekking werd laten zien. Na een ruststand van 9-20, wist dames 1 dit in de tweede helft door te zetten. Men kwam in een mooie, sportieve wedstrijd uit op een 23-44 overwinning.

Op de bijgaande foto de dames van ACMAA/DSVD 1 en DSVD 2.

Binnenkort zal de loting plaatsvinden voor de volgende ronde van de beker. Hier zullen de eredivisieclubs ook instromen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer