Dames Het Ravijn in de halve finale beker

De dames van Hst Ravijn hebben zich vrijdagavond dankzij een 8-8 gelijkspel bij UZSC weten te plaatsen voor de halve finale van de beker. De eerste wedstrijd in Nijverdal hadden de dames namelijk met 5-4 weten te winnen. De opdracht voor de ploeg uit Utrecht was duidelijk, winnen met twee doelpunten verschil. Bij een verschil van één doelpunt zouden strafworpen de beslissing moeten brengen.

Tot 6-6 ging de wedstrijd gelijk op maar in de laatste periode sloeg de thuisclub een gaatje van twee doelpunten. Het Ravijn gaf zich echter niet gewonnen en de routiniers Lieke Klaassen en Yasemin Smit (foto onder) toonden nogmaals hun klasse voor de Nijverdalse formatie en schoten de broodnodige twee doelpunten binnen. Opvallend was dat alle periodes op deze manier eindigden in 2-2.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer