Ereleden van Het Sportpark krijgen zwemabonnement voor het leven

Drie trouwe bezoekers van zwembad Het Sportpark zijn vrijdag op bijzondere wijze gehuldigd. Dit trio, de heer Brenk, mw. Nawijn en mw. Jo Holscher, allen het 90ste levensjaar gepasseerd, ontvingen een speciaal cadeau als ereleden van Het Sportpark. Zij ontvingen een zwemabonnement voor het leven. De trouwe bezoekers van Het Sportpark waren zeer vereerd en hopen dan ook nog heel lang gebruik te kunnen maken van het levenslange abonnement.

Met een mooie bos bloemen, heerlijke taart en een vers kopje koffie is de ochtend feestelijk aangekleed. “Wij komen hier al jaren zo graag, wij hopen dit nog lang voort te zetten”, aldus het nieuwe erelid van zwembad Het Sportpark. Het Sportpark is voor jong en oud en deze speciale bezoekers werken nog wekelijks aan hun gezondheid en vitaliteit. Met het abonnement voor het leven stimuleert Sportbedrijf Almelo de senioren om nog lang en vitaal aan hun gezondheid te werken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer