Excelsior’31 begint met verlies

Excelsior’31 uit Rijssen is het tweede deel van competitie met verlies begonnen. In Putten verloor het team van coach Peter Wesselink met 2-0 van SDC Putten. In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder. De eerste kans was voor de gasten, maar uit een terug gelegde bal van Penterman schoot Köse net naast. Kort voor rust kreeg SDC de kans om de score te openen maar Koetsier (foto) verhinderde dat.

De eerste mogelijkheden na rust waren voor Excelsior’31. Ezafzafi en Penterman verzuimden de openingstreffer in het net te schieten. Aan de andere kant was het na 53 minuten wel raak door een doelpunt van Abdelmounim Cherkaoui. In de laatste minuut bepaalde Martijn Duits de eindstand op 2-0. Deze nederlaag betekent voor de ploeg uit Rijssen de derde verliespartij op rij.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer