FC Twente verliest ook tweede oefenduel in Spanje

FC Twente heeft in de voorbereiding op het tweede deel van de competitie ook haar tweede oefenwedstrijd in La Manga (Spanje) verloren. De ploeg van Gertjan Verbeek was met 0-4 een maatje te klein voor het Duitse Werder Bremen. Afgelopen zaterdag was VFB Stuttgart met 1-2 al te sterk voor de Tukkers.

Al na vijf minuten keek FC Twente tegen een 0-1 achterstand toen Florian Kainz de eerste mogelijkheid direct benutte. Na vijftien minuten verdubbelde Max Kruse de stand en kort voor rust benutte hij een toegekende strafschop die veroorzaakt was door Hidde ter Avest en bepaalde ruststand op 0-3.

In de rust wisselde Verbeek, net als een dag eerder zijn selectie en bracht elf nieuwe spelers in  het veld. Aangezien de Duitsers ook volop wisselden werd het spel er niet beter op. Een kwartier voor tijd bepaalde Jojo Eggestein de eindstand op 0-4.

Foto’s: Sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer