Gerard Bertelink op nieuwjaarsreceptie NEO benoemd tot lid van verdienste

Het NEO-clubhuis was afgeladen vol bij de gecombineerde jubilarissenhuldiging en nieuwjaarsreceptie. Vanaf half twee werden de leden met een “ijskoude borrel” ontvangen door het hoofdbestuur.

Op een gegeven moment nam spreekstalmeester Gerard Schwering het woord en had voor elke jubilaris een humoristisch en passend woordje. Voorzitter Harrie Besselink gaf eenieder een NEO-speld en voor de mensen die 60 dan wel 65 jaar lid waren was er een fraai extra presentje. De huldiging werd even onderbroken door een geweldig buffet dat de aanwezigen zich goed lieten smaken.

Als klap op de vuurpijl werd Gerard Bertelink, al 54 jaar lid van NEO, benoemd tot lid van verdienste, een terechte onderscheiding! Wat heeft Gerard niet voor NEO gedaan? Het is een uitputtende lijst. Verdienstelijk speler, jeugdleider en -trainer, medeoprichter in de regio van het senioren 7×7-voetbal voor spelers ouder dan 45 jaar. Verder was hij betrokken bij het clubblad, maakte bouwtekeningen, werkt mee in de donderdagochtendploeg, deed de ledenadministratie en is gastheer van de kaartclub. Op dit moment zit hij ook nog in de redactie van het jubileumboek. Gerard is een echte duizendpoot!

Vanaf een uur of vier werd het nog voller in ’t Blok toen ook vele andere leden elkaar een goed 2018 kwamen melden. Harrie Besselink sprak de leden toe daarbij terugkijkend naar 2017, maar ook de blik vooruit werpend naar het nieuwe kalenderjaar.

Op de hoofdfoto de gehuldigde Gerard Bertelink en op de andere foto de jubilarissen. Staand van links naar rechts: Bertus Roesink, Marco van Buuren, Bertus Beekman, Rob Munsterhuis, Frans van de Wetering, Harry Rolefes, Frans Olthof, Wim Goorman, Huub Munsterhuis, voorzitter Harrie Besselink, William Weghorst, Erwin Mulder, Hans Groot Schaarsberg, Ton Tammerveld en Hennie Nijhuis.

Voorste rij: Gerard Bertelink, Ton Njoo, Jan Mentink en Frank ten Tusscher.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer