Geslaagde eerste Open Voetbal Avond TVC ’28

Afgelopen woensdag organiseerde TVC’28 de eerste editie van de Open Voetbal Avond voor alle trainers en leiders van TVC’28. Als gastsprekers waren Mark-Jan Fledderus (Directieassistent bij Heracles Almelo en ex-speler van onder meer Heracles en Roda JC) en Niels Leemhuis (speler van Heracles) uitgenodigd. Zij bezorgden het aanwezige publiek een gezellige en informatieve avond.

Initiatiefnemers Kelvin Stopel en Stefan Huiskes openden de avond met een korte introductie over het vernieuwde Opleidingsplan van TVC’28 en over het doel van de Open Voetbal Avond. Het streven is om deze avonden twee keer in het seizoen te organiseren voor belangstellenden. Na de introductie over Niels Leemhuis kregen de aanwezigen de mogelijkheid om hem vragen te stellen. Op een interessante wijze nam hij de aanwezigen mee in het proces dat hij heeft doorlopen (van Amateurvoetbal naar Profvoetbal) en gaf een inkijkje in het profvoetbal.

Na een korte pauze vertelde Mark-Jan Fledderus gepassioneerd over zijn carrière en nam het publiek mee in de hoogte- en dieptepunten die hij heeft meegemaakt. Daarin mocht het behalen van Europees voetbal met Heracles Almelo niet in ontbreken en een aantal interessante anekdotes. Na de presentatie was er een mogelijkheid tot discussie en werden er een aantal interessante vraagstukken besproken.

Al met al een geslaagde eerste editie van deze Open Voetbal Avond waarin het publiek op een vermakelijke manier kennis heeft kunnen maken met een interessant onderwerp. Over de volgende editie zal via de website en social media kanalen worden gecommuniceerd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer