Hans Knobben “Vrijwilliger van het jaar” bij De Zweef

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van De Zweef is Nijverdaller Hans Knobben uitgeroepen tot “Vrijwilliger van het jaar”. Knobben krijgt deze onderscheiding vanwege zijn jarenlange verdiensten als wedstrijdsecretaris junioren en senioren. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor alle wedstrijden die wekelijks worden gespeeld. Zowel in de competitie als in de beker en vriendschappelijk.

Ook onderhoudt hij alle contacten met de voetbalbond waar het gaat om de wedstrijden en wat daaromheen speelt, zoals de afhandeling van strafzaken, verplaatsen van wedstrijden, spelerspassen enz. De honderden aanwezigen in de kantine van De Zweef beloonde Kobben met een groot applaus. Een bos bloemen en een diner bon was de beloning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer