HCR Prinsen begint tweede helft thuis tegen Dallinga

Na het eerste deel van de Buffalo League competitie in mineur te hebben afgesloten, tweemaal verlies met 2-6, beginnen de driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo komende zondag de tweede helft met een thuiswedstrijd tegen Dallinga.çom uit Sluiskil.

“Dat was inderdaad even slikken als je binnen 48 uur de koppositie kwijt raakt door twee verliespartijen. Het is nu voor ons zaak, dat we zo snel mogelijk die vlekjes gaan wegwerken en de eerste mogelijkheid krijgen we komende zondag. Dan kunnen we tegen Dallinga uit Sluiskil tonen dat we echt tot de kanshebbers behoren voor de titel”, aldus captain Dinand Prinsen.

Hij moet het overigens deze zondag wel stellen zonder Dick Jaspers, waardoor Eddy Leppens weer op één speelt, Sjef Philipoom op twee, Anno de Kleine op drie en Jelle Pijl (foto) op vier. De eerste wedstrijd in Sluiskil, toen wel met Jaspers, werd met 2-6 gewonnen, “maar dat geeft geen garantie dat het ook nu weer gaat gebeuren. De tegenstander komt in de sterkst mogelijke opstelling naar de Achterhoek, namelijk met Frédéric Caudron, Jean-Paul de Bruijn, Steven van Acker en Berry Dallinga”.

De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer