HCR Prinsen niet langs DPC

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondag in Vlaardingen remise gespeeld tegen DPC. “Als je naar alle vier partijen kijkt dan kun je zeggen dat het een terechte puntendeling is”, aldus Raymund Swertz na afloop.

Zelf won de Noord-Limburger 24 beurten van de Fransman Richard Bitalis, maar op de andere tafel verloor toch wel onverwachts de Hengeloër Jelle Pijl (foto) met 40-29 in 30 beurten van Jerome Barbeillon. “Jelle had duidelijk problemen met de omstandigheden in de zaal waar het niet aangenaam was door de lage temperstuur”, vervolgt Swertz.

In het tweede deel won Anno de Kleine met 24-40 in 14 beurten van Birol Uymaz. “Beide spelers speelden een prima partij getuige ook het hoge moyenne van beide spelers. De beslissing moest uiteindelijk in de laatste partij vallen tussen Nikos Polychronopoulos en Eddy Leppens. Eddy stond halverwege nog wel aan de goede kant van de score, 23-26, maar daarna was het toch de Griek die het initiatief nam en een verdiende remise in 16 beurten voor zijn team wist binnen te halen. Eddy kwam in het tweede niet verder dan tot 27 caramboles”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer