Henk Smalbrugge wint Zandstuve Bosloop

Oud-Rijssenaar Henk Smalbrugge heeft zaterdag met een tijd van 36,37 minuten de Zandstuve Bosloop op zijn naam geschreven. Smalbrugge, die nu in Hasselt woont, had een minuut voorsprong op de nummer twee Bert de Boer uit Staphorst. De derde plaats was voor Hilco Huiskes (38,17)  uit Daarlerveen. Met 44,09 minuten was Anne van Schuppen de snelste bij de vrouwen.

Op de vijf kilometer bij de heren was Nick Marsman de snelste. Bij de vrouwen ging de titel naar Aline Kootstra. Bij de junioren t.m. 15 jaar was bij de jongens Rick Michiel Meinen de sterkste en bij de meisjes won Lena Nijhof. In de categorie tot 12 jaar waren dat respectievelijk  Mika Keizer en Esmee Vis. Bij de jongste categorie, die tot negen jaar, ging de winst naar Nout Meijer en Noëll Huysmans.

Foto archief.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer