Heren WVC Volley pakken vijf punten bij Vrivo

WVC Volley heren speelde zaterdagavond tegen Vrivo heren. Vrivo heren staat onderaan in de derde divisie en heeft het zwaar om er in te blijven. Om nog een kans te maken moet Vrivo punten pakken, WVC wilde uiteraard zelf de 5 punten meenemen naar Wierden om zo weer een sprong naar boven te maken.

De eerste set begon WVC voortvarend maar tegen het einde van de set werden er toch teveel fouten gemaakt. Het lag vooral aan randzaken zoals een te harde bal en niet aan de spelers zelf. Uiteindelijk werd de set met 23-25 gewonnen.

De tweede set moest er beter gespeeld worden. Gelukkig werd de te harde bal vervangen en WVC begon ook weer sterk en wist nu de voorsprong vast te houden. Met 15-25 werd deze set duidelijk in het voordeel van WVC beslist.

Derde set werd het 5-1 systeem omgewisseld door het 4-2 systeem ( twee spelverdelers) om op deze manier iets meer beweging in het team te krijgen. Deze speelwijze werkte prima en met 13-25 werd ook deze set gewonnen. De vierde set was weer het zelfde beeld als in de eerste set. Gelukkig werd de set winnend afgesloten met 23-25. Met 4-0 overwinning en 5 punten maken de mannen van WVC een mooie sprong naar boven en staan nu vijfde.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer