HHC ook te sterk voor FC Lienden

HHC Hardenberg verkeert momenteel in een uitstekende vorm. In eigen huis werd FC Lienden met 4-0 aan de zegekar gebonden. De ploeg van Gert Jan Karsten kwam uitstekend uit de startblokken en stond na tien minuten spelen al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Rens van Benthem. De thuisclub was duidelijk beter dan de ploeg uit de Betuwe en vijf minuten later stond het 2-0 door Rob van der Ley. Twee minuten voor de pauze bepaalde Rick Hemmink de ruststand op 3-0.

In de tweede helft nam HHC duidelijk gas terug maar desondanks konden de gasten niet gevaarlijk worden. Twee minuten in blessure tijd bepaalde Dérian Reinders de eindstand op 4-0. Na de 4-1 op TEC en de 1-6 bij Rijnsburgse Boys is deed de derde grote overwinning op rij. Komende zaterdag ontvangt HHC Barendrecht.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer