HV Stevo in de tweede helft langs R.S.C. Rossum

Afgelopen Zaterdagavond stond voor de dames van HV Stevo de thuiswedstrijd tegen RSC op het programma. Ze wisten dat ze moesten vechten om de 2 punten in Geesteren te houden en begonnen met vertrouwen aan de wedstrijd. In het begin van de eerste helft ging het spel gelijk op. Wat later in de eerste helft liep RSC uit naar 4 doelpunten voorsprong door hun goeie afstand schoten en snelle tegenaanvallen. De verdediging van Stevo stond op dat moment ook niet sterk! Men wist enigszins terug te komen en gingen de rust in met 16-17 in het voordeel van RSC.

Na een goede bespreking in de rust gingen men er weer vol goede moed tegen aan en haalden ze de achterstand in. Stevo creëerde mooie aanvallen en liep uit naar een voorsprong van 6 doelpunten. Ondanks wat fouten in de dekking is de eindstand toch nog 35-31 geworden in het voordeel van HV Stevo, waardoor de punten in Geesteren bleven.

Zaterdag 3 februari staat de thuiswedstrijd tegen T.V.O. DS1 op het programma om 19.30 uur in sporthal De Ransuil te Geesteren.

Foto’s: Clemens Brughuis