Jolly Jumpers gooit het nieuwe jaar sportief af

Afgelopen woensdagavond stond er een 3×3 basketbaltoernooi bij Jolly Jumpers gepland. Om 18:00 was het allereerst de beurt aan de jongste leden. Zij mochten allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen. Hier hadden ze goed gehoor aan gegeven. Nadat de teams ingedeeld waren werd er op 3 velden fanatiek gebasketbald. Iedereen had een lach op zijn of haar gezicht. Na het toernooi mochten de jeugdleden naar de kantine waar wat drinken klaar stond en een heerlijke versnapering om de avond af te sluiten.

Om 19:00 uur was het de beurt aan de rest van de leden. De opkomst was groter dan verwacht dus dat kon alleen maar tot een succes leiden. De teams waren ingedeeld en iedereen was klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Hierbij waren er 3 poules gemaakt op leeftijd en niveau. De wedstrijden duurden 7 minuten. In deze 7 minuten waren heel wat mooie scores te zien. Op de tribune kwamen verschillende jeugdleden nog even kijken. De winnaars kregen een verdiend applaus en werden bij de borrel beloond met een heerlijke chocoladereep.

Ook het team van de rolstoelbasketballers was goed vertegenwoordigd op het toernooi. Voor de leden die regulier basketbal spelen was de keuze vrij om tussendoor een potje met ‘De Rollers’ mee te doen. Erg leuk om te zien dat veel teams hier gehoor aan hebben gegeven. Zo is iedereen ruim 2 uur lekker bezig geweest, wellicht ook met de goede voornemens in het achterhoofd.

Tussen het spelen van de wedstrijden werd er tijd gemaakt voor een wedstrijdje schieten. Zo lang je raak schoot bleef je in de race. Bij de jeugd was na een spannende strijd Silke oude Elberink de winnares. Bij de Dames was Hilde Berning-Everlo de winnares en daar was vooral haar team erg blij mee. Zowel Silke als Hilde mochten namelijk een pakketje van De Zuivelhoeve in ontvangst nemen. Bij De Rollers was Robert Lamberts de gelukkige winnaar. Voor hem was er een overheerlijke krentenwegge van De Kleibakker.

Om 21.00 was het toernooi afgelopen en nadat iedereen geholpen had met het opruimen werd de avond gezellig afgesloten met een nieuwjaarsborrel in de kantine van de Verdegaalhal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer