Jong FC Twente verliest bij Jong FC Almere City

De ploeg van Dennis Demmers, Jong FC Twente, is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de opgaande lijn na de ruime overwinning van afgelopen week tegen FC Volendam door te trekken. Bij Jong FC Almere City verloren de Tukkers met 2-1 een stand die bij rust al was bereikt.

Na tien minuten keken de gasten al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Khalid Tadmine. Na een half uur spelen verdubbelde Nickey van Hilten de score en bracht zijn ploeg op een 2-0 voorsprong. Op slag van rust bracht FC Twente de spanning terug door een doelpunt van Jarni Koorman (foto). In de tweede helft drongen beide teams nog wel aan maar gescoord werd er niet meer en keerde Jong TC Twente met lege handen terug naar Enschede. Volgende week wacht Spijkenisse de nummer voorlaatst van de ranglijst.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer