Jongste basketballers van Jolly Jumpers winnen prijs in Zwolle

Afgelopen hadden de jongste basketballertjes een peanuttoernooi in Zwolle. Wegens ziekte en proef zwemmen waren er slechts 4 spelers, waarvan 2 nieuw, en zelfs de vaste coach ontbrak daardoor. Gelukkig is er een ouder bereid gevonden om de wedstrijdjes te coachen, zodat de Jumpers toch af konden reizen naar Zwolle. Helaas werd ook nummer 4 ziek tijdens het toernooi en was het roeien met de riemen die ze hadden.

Uiteindelijk heeft het team 1 wedstrijdje dik verloren en heeft zich verder redelijk kunnen handhaven. Een hele knappe prestatie, vooral omdat de andere teams dubbel zoveel spelers hadden en konden wisselen en uitrusten wanneer ze dat nodig hadden. Bij de Jolly Jumpers moest men ‘stug verdan’ en lieten de spelers zien dat ze over een flinke portie doorzettingsvermogen beschikten. Het harde werken werd ook opgemerkt door de organisatie en werd beloond met de eerste prijs.

Een geweldige ochtend voor Alana Paalhaar, Femke Plas, Maud Oude Monnink en Liv Nijland!!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer