Kuwas en Van den Buijs weer bij selectie Heracles Almelo

Brandley Kuwas (foto) en Dario van den Buijs maken zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen weer deel uit van de ploeg van John Stegeman. Beiden beginnen nog niet in de basis maar zitten wel op de bank. Wout Droste is er wegens een hamstringblessure nog niet bij, net als Lerin Duarte, herstellende van een kuitbeenbreuk en Bart van Hintum die een scheurtje in zijn teen heeft.

Heracles wil in de uitwedstrijd eindelijk eens van het uit van het negatieve uitsyndroom af. De ploeg uit Almelo heeft dit seizoen nog maar twee punten in een uitwedstrijd weten te bemachtigen. Ook de uitbalans tegen FC Groningen ziet er niet goed uit. Van de dertien uitwedstrijden in Groningen gingen er negen verloren. De laatste overwinning, 1-4, dateert alweer van 6 maart 2011. Doelpuntenmakers waren Armenteros en Everton die beiden twee keer scoorden.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer