Matig FC Twente wint van Jong Emmen

FC Twente heeft zondagmiddag in Emmen met 0-2 van Jong Emmen gewonnen. Het was de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar de start van het tweede deel van de competitie die voor de ploeg van Gertjan Verbeek begint met de belangrijke uitwedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC.

Bij de Tukkers deed in de eerste helft proefspeler Mounir El Hamdaoui mee. Deze speler stelde Fredrik Jensen na 24 minuten in de gelegenheid om de score te openen. Een paar minuten voor rust dacht de Marokkaan dat hij de stand verdubbelde, maar zijn treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.

In de tweede helft kwam Tom Boere voor El Hamdaoui. Dezelfde Boere en ook Thomas Lam  kregen kansen om de score te verhogen, maar het was uiteindelijk Peet Bijen die de eindstand op 0-2 bepaalde met een hard schot. De weinige toeschouwers zagen deze middag een matige wedstrijd waarbij het verschil tussen de ploeg uit de eredivisie en Emmen bijna niet zichtbaar was.

Foto’s: Sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer