Noaberhoes v.v. Rood Zwart officieel geopend

Zaterdag 6 januari, de oprichtingsdatum van vv Rood Zwart, was een memorabele dag voor de club: de officiële opening van het Noaberhoes vond plaats. Deze prachtige multifunctionele voorziening gaat niet alleen dienst gaat doen als clubgebouw van v.v. Rood Zwart, maar gaat ook het onderkomen worden voor vele Deldenaren en Deldense organisaties.

Om 17.00 startte voorzitter Robert Ros met zijn (nieuwjaars) speech, waarbij de nadruk natuurlijk lag op de opening van de nieuwbouw. Een bouw, die onmogelijk was geweest zonder 15.000 uur aan vrijwilligerswerk die er in zijn gestoken – met bloed, zweet en tranen- en met een resultaat om trots op te zijn. Nadat wethouder Pieter Zwanenburg namens de gemeente, Ate Brunnekreef namens de KNVB / Zwaluwen Jeugd Actie en Harrie Dessens namens alle ereleden mooie woorden spraken was het tijd voor nog een hoogtepunt van deze dag: de benoeming van één of meerdere personen tot Lid Verdienste. Deze eer was dit keer voor maar liefst 3 personen: Raymond Kenkhuis Thea Averdijk en Saskia Ros kregen de welverdiende RZ speld die hier bij hoort. Allemaal vrijwilligers om trots op te zijn.

Openingsceremonie
Daarna werden alle gasten buiten verwacht voor de openingsceremonie. De 3 nieuwe Leden van Verdienste mochten, onder luid applaus, het naambord onthullen op de gevel: HET NOABERHOES.
Daarna ging het officiële deel over naar de feestavond en ook hier was de opkomst en de stemming geweldig. Iedereen bij Rood Zwart kan terugkijken op een zéér geslaagde dag. Het bestuur dankt iedereen voor de komst en de mooie cadeaus die ze in ontvangst mocht nemen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer