Nuttige oefenzege v.v. Den Ham op FC Suryoye

Op sportpark de Rohorst speelde Den Ham een nuttige oefenwedstrijd tegen FC Suryoye uit Enschede. De tegenstanders acteren normaliter in de 3e klasse zondag en hebben duidelijke aspiraties hogerop. Met de oud trainer van o.a. Deto, Walter Weghorst op de bank en spelers als Cicek en Aydin op het veld stond er bij de tegenstander een prima ploeg binnen de lijnen.

Suryoye begon goed aan de wedstrijd. Oogstrelende combinaties en acties die echter niet werden omgezet in doelrijpe kansen. Den Ham daarentegen speelde vanuit een gesloten verdediging met sluitpost Simon Kuiper uit de A junioren op doel. De snelle Kevin Ruiterkamp en Thomas Remmink creëerden meerdere fraaie kansen en wisten beiden éénmaal te scoren Den Ham sloot de eerste helft dan ook af met een verdien de 2-0 voorsprong.

Na de theepauze een paar wissels in beide ploegen. Bij Den Ham kwam Poortinga binnen de lijnen samen met Soepenberg en Schurink. De kansen voor Den Ham bleven komen en door een tweetal doelpunten van Vijfhuizen kwam de 4-0 eindstand op de klok, waar gelet op de kansen een grotere uitslag mogelijk was geweest. Een mooie opsteker voor de ploeg van Jurgen Kok voor de opening van de 2e seizoenshelft volgende week tegen Enter Vooruit.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer