Oefenwinst voor Quick’20 en HSC’21; remise HHC

Afgelopen zaterdag is er volop gevoetbald. Het betrof weliswaar oefenwedstrijden, maar zo won het Oldenzaalse Quick’20 thuis met 3-0 van het bezoekende Excelsior’31 uit Rijssen. Grote man aan de kant van Quick’20 was Jip Kemna die het trio doelpunten voor zijn rekening nam.

Het Hardenbergse HHC heeft in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-5 gelijk gespeeld bij DVS’33. Via 2-0 en 3-1 nam HHC een 3-4 voorsprong. Na 4-4 kwamen de gasten opnieuw op voorsprong maar kort voor tijd werd het alsnog 5-5. De doelpuntenmakers aan de kant van HHC waren: Rob van der Ley, Rens van Benthem (foto), Danny Bouwes, Shkodran Metay (uit een strafschop) en Rick Hemmink.

HSC’21 won in blessure tijd van de beloften van Ga Eagles. De ploeg uit de derde divisie kwam door Job Derksen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong, maar kort voor tijd werd toch nog 1-1. In blessure tijd bezorgde Jordi van Ek HSC’21 de winst.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer