Onnodig verlies Jolly Jumpers

Zaterdagavond ontving Jolly Jumpers in eigen huis EBV BAROS. Jolly Jumpers begon niet sterk, de eerste score was dan ook van Baros. De dames van Jumpers waren erg zoekende en gingen mee in het chaotische spel van Baros: 14-15. Het tweede kwart werd beter opgepakt, de defence stond goed en de aanval begon te lopen. Jolly Jumpers wint dit kwart en gaan de rust in met 30-29.

De dames kwamen niet gefocused uit de kleedkamer, maar pakte dit wel goed op in de defence. Ook werden er ‘te veel’ fouten gemaakt aan beide kanten wat resulteerde in veel vrije worpen. Het laatste kwart was er veel onnodig balverlies, er was totaal geen rust in het team. Jolly Jumpers pakte ontzettend veel rebounds, maar dit hielp helaas niet. Er werd niet als team gespeeld en hierdoor eindigde de wedstrijd in 58-60 winst voor Baros uit Rotterdam.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer